Samenwerking

Nicole Megens (www.nicolemegens.nl)Nicole

Ik help scholen regie te voeren om Vakmanschap te transformeren naar Meesterschap. Ik werk pragmatisch, waarbij ik gebruik maak van mijn jarenlange ervaring als leerkracht en intern begeleider. Vanuit mijn ervaring, kennis en begeleidingsvaardigheden realiseer ik samen met leerkracht en intern begeleider de route naar een veilig leer en leefklimaat in de klas.

Doordat ik samen met de leerkracht focus op het effectief handelen in de klas, ontdekt de leerkracht wat de groep nodig heeft om regie te houden.

.

Baukje Uilkema (www.baukjeuilkema.nl)baukje2

Ik help scholen, leerkrachten, regie te voeren op talentontwikkeling. Met als resultaat: inzicht in je talenten en sterke punten, effectiever, meer energie, meer (zelf)vertrouwen, plezier in de dingen die je doet en vergroten van het zelf organiserend en oplossend vermogen. Zowel voor de leerlingen, de leerkrachten als het team.

Mijn passie is menselijk potentieel! Doe jij dat waar je goed in bent met veel plezier? Dat onderzoeken, (her)ontdekken, ontwikkelen en doen. Talent dat wordt gebruikt. Of je nou 4 bent of 100 jaar.