---

Hallo Blogspot abonnee,

Drie jaar geleden is JBC&T geboren en daar is dit jaar KLassenKracht aan toegevoegd. Een zelfstandige telg in ontwikkeling, waar ik erg trots op ben. De nieuwe website, het gratis e-book, mijn wekelijkse blog, de trainingen die komend jaar aangeboden gaan worden, allemaal producten waar ik erg blij mee ben. Ik krijg prachtige, lieve en hele waarderende reacties van jullie. Zowel over mijn trainingen, mijn coaching en begeleidingswerk als over mijn blog. Dit laatste is trouwens nieuw voor mij; ik heb ontdekt dat ik schrijven erg leuk vindt. Mede omdat de vragen die ik mezelf stel of die jullie mij stellen mij steeds weer op onderzoek uit laten gaan.   

2015 wordt het jaar van mijn boek: KLassenKracht! Ik kan niet wachten tot het klaar is. Ik vermoed dat het ergens in de maand mei 'geboren' gaat worden.  Verder ben ik samen met een leerkracht een aanpak aan het ontwikkelen voor groep 5 t/m 8. Zij is voor mij een wandelend voorbeeld hoe je een groep sociaal emotioneel werkelijk op een hoger plan kan tillen en dan bedoel ik een serieus veel hoger plan. Taal geven aan de verschillen tussen kinderen, inzicht geven in groepsdynamische processen, inzicht geven in de rollen die kinderen innemen en het gesprek erover voeren, de kracht van interacties in beeld brengen etc. Wij verbinden samen theorie, praktijk en ervaring. 

Verder heb ik nog een aantal ideeën op de plank, maar daarover later in het jaar meer. 

Vandaag is de Kerstvakantie begonnen en ik geniet nu al van de tijd die komen gaat met mijn gezin, mijn 81 jarige moeder en de stapel boeken die gelezen willen worden en het eerste online programma dat geschreven gaat worden! Ik heb een mooi jaar achter de rug en mijn 'droom' wordt steeds helderder. Mijn 'droom' om de woorden en de inspiratie te vinden die leerkrachten helpen en ondersteunen om meer en meer in hun kracht te komen, zodat zij kinderen kunnen helpen in hun sociaal emotionele ontwikkeling. De kinderen leren hun emoties in goede banen te leiden zodat onze kinderen kunnen groeien naar veerkrachtige volwassenen. Leerkrachten die voor kinderen echt  het verschil kunnen en durven maken. 

Ik wil dit graag met jou vieren en ik wil je vragen mij te helpen om KlassenKracht! onder de aandacht te brengen bij nog veel meer leerkrachten, intern begeleiders en directeuren. 
 
Daarom ga ik cadeaus weggeven! Vanaf vandaag kun je tot en met 10 januari ‘punten’ sparen voor elke relatie die zich via jou inschrijft voor een van de GRATIS eBooks. En met die spaarpunten kun je unieke KlassenKracht cadeaus bij elkaar sparen.

• Bij 5  punten (=5 inschrijvingen) stuur ik jou het e-book Energizers in de klas! Hierin staan 35 energizers beschreven die je snel kunt gebruiken in je klas.

• Bij 10 punten (=10 inschrijvingen) stuur ik jou het e-book Weg met de WerkStress! Je krijgt 5 concrete tips waar je direct je werkstress mee kunt verlagen en je bewuster kiest waar je je tijd wel en niet aan besteedt.

• Bij 20 punten (= 20 inschrijvingen) krijg je een voucher ter waarde van 20 euro die je kunt inleveren bij een door jou gekozen training of programma van KlassenKracht!. 

•  Bij 30 punten (=30 inschrijvingen) zet ik jou op mijn boekenlijst en krijg je het boek KlassenKracht gesigneerd en wel toegestuurd als het gepubliceerd wordt (verwachting rond mei 2015). 

Het enige wat je hoeft te doen is de onderstaande mail door te sturen naar jouw collega’s en relaties; waarvan jij weet dat ze interesse hebben in het e-book 'Aan de slag met Groepsvorming; 108 werkvormen om van je klas een groep te maken!'
 
Je kunt natuurlijk ook je eigen mail maken.
 
Belangrijk is dat je in de mail de unieke link opneemt die je hieronder ziet staan. Als jouw relatie die link gebruikt voor het inschrijven dan zie ik dat het contact via jou gaat en krijg je een spaarpunt.  http://www.klassenkracht.nl/kerstactie/
 
Dit is een duidelijke win-win-win actie:

• Jouw collega of relatie krijgt het gratis e-book  'Aan de slag met Groepsvorming; 108 werkvormen om van je klas een groep te maken'Jouw collega of relatie krijgt toegang tot de  tips en inzichten die KlassenKracht via haar blogs aan professionals in het onderwijs biedt;

• Jij doet iets voor je collega of relatie en spaart tegelijk voor unieke cadeaus die direct een boost geven aan jouw professionaliteit;

• KlassenKracht vergroot haar bereik en daarmee mijn en ik hoop ook jouw droom.


En... het kost je niets!! Je kunt er alleen maar mee verdienen!
 
Begin vandaag nog en stuur een mail naar zo veel mogelijk collega’s en relaties door… Des te sneller heb jij genoeg spaarpunten voor fantastische cadeaus.
 
Een hele mooie kerstperiode en een fantastische start van 2015!!
 
Een Verschillige groet,
Jelly.
 

---

De voorbeeldmail:

Hallo


Ik volg al een tijdje de blogs en tips van KlassenKracht! Dit is bedoeld voor professionals in het onderwijs die graag het verschil willen maken voor kinderen.  Omdat ik je ken als iemand die zich zeer betrokken voelt bij de groep en open staat voor ontwikkeling, denk ik dat KlassenKracht ook voor jou interessant kan zijn.
 
Je kunt  GRATIS het e-book 'Aan de slag met Groepsvorming; 108 werkvormen om van je klas een groep te maken' downloaden. 
 

Als je voor deze GRATIS mogelijkheid kiest, zou je dan gebruik willen maken van deze link:  http://www.klassenkracht.nl/kerstactie/

Ik spaar namelijk voor een uniek cadeau van KlassenKracht! en je helpt me daarbij door deze link te gebruiken. Als je nu inschrijft bij KlassenKracht! kun je zelf ook meedoen aan dezelfde spaaractie!!!!

Groet,

  

---
---